Η ΙΔΕΑ

Πάρε μια γεύση, γιατί κάτι νόστιμο και φρεσκοψημένο μόλις βγήκε από τον φούρνο μας… Ας τα πάρουμε, όμως, όλα από την αρχή. Η ιδέα για τη δημιουργία μαγειρευτού φαγητού για σκύλους γεννήθηκε από την αγάπη μας για τα ίδια μας τα ζώα και, φυσικά, από την ανάγκη μας να τα βλέπουμε να μεγαλώνουν σωστά. Έτσι, δημιουργήσαμε τον πρώτο φούρνο στην Ελλάδα, με φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα, που ανοίγει τις πόρτες του στους σκύλους και τους φίλους τους… τους ανθρώπους, για να πάρουν μυρωδιά, πριν δοκιμάσουν τις pet-ilicious τροφές που ετοιμάζουμε!

Τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε ότι οι άνθρωποι στρέφονται προς την ποιοτική και εξισορροπημένη διατροφή, κατανοώντας πως ο κορεσμός της πείνας δεν είναι ο αυτοσκοπός της κατανάλωσης τροφής. Έτσι, λοιπόν, σκεφτήκαμε πως αυτό δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικό και για τους τετράποδους φίλους μας, που τόσο αγαπάμε και δεσμευτήκαμε να φροντίζουμε, όπως ακριβώς κάνουμε για κάθε μέλος της οικογένειάς μας. Στο πλαίσιο αυτό, κάποιοι ιδιοκτήτες σκύλων θεώρησαν ότι μια ποιοτικότερη λύση, έναντι της ξηράς τροφής, θα ήταν να δώσουν στο ζώο τους μια μερίδα από το δικό τους φαγητό, κάτι απόλυτα λανθασμένο για την υγιεινή διατροφή ενός σκύλου. Το επόμενο βήμα ήταν η παρασκευή μαγειρευτής τροφής για τον σκύλο, από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, κάτι που φυσικά ενέχει κόπο, απαιτεί χρόνο και, φυσικά, γνώσεις.

Εδώ ακριβώς ερχόμαστε εμείς! Με αφετηρία τη δημιουργία μαγειρευτής τροφής για σκύλους, απόλυτα πλήρους, ισορροπημένης και θρεπτικής, ήρθαμε σε επαφή με κτηνιάτρους, τεχνολόγους τροφίμων, εκπαιδευτές, αναζητήσαμε και βρήκαμε τα ποιοτικότερα υλικά από επώνυμους Έλληνες προμηθευτές που γνωρίσαμε δια ζώσης, ενημερωθήκαμε για τις σωστές πρακτικές που ακολουθούνται χρόνια τώρα στο εξωτερικό και κάναμε την ιδέα πράξη… Δημιουργήσαμε μαγειρευτή τροφή για σκύλους ή φρεσκοψημένη τροφή -όπως μας αρέσει να τη λέμε- παρασκευασμένη από υλικά βρώσιμα κι από τον ίδιο τον άνθρωπο, με διαδικασίες που πληρούν τις προδιαγραφές για ένα πλήρες και υγιεινό γεύμα!

Κάθε σκύλος έχει τις ανάγκες του, τις ιδιαιτερότητές του και, γιατί όχι, τις προτιμήσεις του. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να δημιουργήσαμε τροφή για σκύλους που θα εμπεριέχει τα κατάλληλα συστατικά, πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και πρωτεΐνες, που είναι απαραίτητα για τη σωστή ανάπτυξη και την υγιή διαβίωση τους. Γνωρίζοντας ότι το μεγαλύτερο ποσοστό σκύλων εμφανίζει δυσανεξία σε κάποιες ζωικές πρωτεΐνες, έχουμε παρασκευάσει μονοπρωτεϊνικές συνταγές, δηλαδή τροφές με διαφορετικές πηγές πρωτεϊνης και ποτέ μίξη αυτών, ώστε να μπορεί κανείς να επιλέξει αυτή που ταιριάζει στο σκύλο του. Πέρα από τις φρεσκοψημένες τροφές που ακολουθούν συγκεκριμένες συνταγές, δεχόμαστε, κατόπιν συνεννόησης με κτηνίατρο, συγκεκριμένες παραγγελίες με παραλλαγές στα υλικά, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε σκύλου.

Κι αφού συμπληρώσαμε το μενού μας με λιχουδιές για σκύλους και φυτικά συμπληρώματα, για ζώα όλο υγεία και ενέργεια, αναζητήσαμε φυτικά, υποαλλεργικά και ποιοτικά προϊόντα καλλωπισμού, καθώς επίσης και όμορφα αξεσουάρ για σκύλους, έτσι ώστε να μπορεί κανείς να βρει στο κατάστημά μας ό,τι χρειάζεται για την ολοκληρωμένη φροντίδα του κατοικιδίου του!

Αν κι εσύ θέλεις να προσφέρεις το καλύτερο για αγαπημένο σου φίλο, πριν μας εμπιστευτείς, θεωρούμε σημαντικό να μας γνωρίσεις πρώτα από κοντά. Οι πόρτες του φούρνου μας είναι ανοιχτές, ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε κι αν στην είσοδο συναντήσεις τη Luna, άσε τη να σε μυρίσει, ξύσε την κοιλίτσα της και θα σε υποδεχτεί με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο!