ΕΙΔΗ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ

/ΕΙΔΗ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ
 • Το τρίχωμα του κατοικιδίου σας είναι τόσο σημαντικό που απαιτεί καθημερινή φροντίδα με βούρτσισμα και χτένισμα. Με τον τρόπο αυτό αφαιρείται βρωμιά , περιττό τρίχωμα προστατεύοντας περισσότερο το υπάρχον από τα μπερδέματα και τους κόμπους. Επίσης με αυτή τη διαδικασία μαλακώνει ακόμη περισσότερο το δέρμα του κατοικιδίου σας. Οι βούρτσες μας είναι φτιαγμένες από ξύλο οξιάς και συγκρατούνται στο επάνω μέρος με έναν εύκαμπτο ιμάντα που ταιριάζει απόλυτα στο χέρι σας. Η λειτουργικότητα τους είναι ίδια με τις βούρτσες που χρησιμοποιούνται για τα άλογα της ιππασίας. Ένα ακόμα πλεονέκτημα από το βούρτσισμα τους είναι το μασάζ που παρέχεται ειδικά στα κουτάβια και τα νεαρά σκυλάκια.
 • Χειροποίητο Σαπούνι Έξτρα Παρθένου Ελαιολάδου & πoλύτιμων ελαίων 100% φυσικό προϊόν. Είναι ευεργετικό για το δέρμα και το τρίχωμα του σκύλου σας και προσφέρει βαθύ καθαρισμό, αφήνοντας το τρίχωμα μαλακό, ενώ ενυδατώνει το δέρμα. Το μίγμα των αιθέριων ελαίων προσφέρει φυσική αντιπαρασιτική δράση και ενισχύει την αντιπαρασιτική προστασία από άλλα μέτρα που ήδη λαμβάνονται. Ασφαλές για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον. Μη τοξικό, υποαλλεργικό, χωρίς paraben, χωρίς χημικά πρόσθετα. 100% Ελληνικό προϊόν
 • 100% φυτικό μίγμα πολύτιμων ελαίων για βαθειά ενυδάτωση του δέρματος και του τριχώματος.Δίνει απαλότητα και λάμψη,θρέφει και προσφέρει αντιπαρασιτική προστασία. 1.ενυδατώνει το δέρμα και το τρίχωμα 2.δίνει λάμψη 3.προσφέρει αντιπαρασιτική προστασία Το μίγμα των αιθέριων ελαίων προσφέρει φυσική αντιπαρασιτική δράση και ενισχύει την αντιπαρασιτική προστασία από άλλα μέτρα που ήδη λαμβάνονται. Ασφαλές για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον. Μη τοξικό, υποαλλεργικό, χωρίς paraben, χωρίς χημικά πρόσθετα.
 • 100% φυτικό μίγμα πολύτιμων ελαίων για βαθειά ενυδάτωση του δέρματος και του τριχώματος.Δίνει απαλότητα και λάμψη,θρέφει και προσφέρει αντιπαρασιτική προστασία. 1.ενυδατώνει το δέρμα και το τρίχωμα 2.δίνει λάμψη 3.προσφέρει αντιπαρασιτική προστασία Το μίγμα των αιθέριων ελαίων προσφέρει φυσική αντιπαρασιτική δράση και ενισχύει την αντιπαρασιτική προστασία από άλλα μέτρα που ήδη λαμβάνονται. Ασφαλές για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον. Μη τοξικό, υποαλλεργικό, χωρίς paraben, χωρίς χημικά πρόσθετα.
 • 100% φυτικό μίγμα πολύτιμων ελαίων για βαθειά ενυδάτωση του δέρματος και του τριχώματος.Δίνει απαλότητα και λάμψη,θρέφει και προσφέρει ένα ευχάριστο άρωμα. 1.ενυδατώνει το δέρμα και το τρίχωμα 2.δίνει λάμψη 3.δίνει ελαφρύ άρωμα Ασφαλές για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον. Μη τοξικό, υποαλλεργικό, χωρίς paraben, χωρίς χημικά πρόσθετα.
 • 100% φυτικό μίγμα πολύτιμων ελαίων για βαθειά ενυδάτωση του δέρματος και του τριχώματος.Δίνει απαλότητα και λάμψη,θρέφει και προσφέρει ένα ευχάριστο άρωμα. 1.ενυδατώνει το δέρμα και το τρίχωμα 2.δίνει λάμψη 3.δίνει ελαφρύ άρωμα Ασφαλές για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον. Μη τοξικό, υποαλλεργικό, χωρίς paraben, χωρίς χημικά πρόσθετα.
 • Χειροποίητο Σαπούνι Έξτρα Παρθένου Ελαιολάδου & πoλύτιμων ελαίων (Αλόη, σιτρονέλλα, λεβάντα & δεντρολίβανο) 100% φυσικό προϊόν. Είναι ευεργετικό για το δέρμα και το τρίχωμα του σκύλου σας και προσφέρει βαθύ καθαρισμό, αφήνοντας το τρίχωμα μαλακό, ενώ ενυδατώνει το δέρμα. Το μίγμα των αιθέριων ελαίων προσφέρει φυσική αντιπαρασιτική δράση και ενισχύει την αντιπαρασιτική προστασία από άλλα μέτρα που ήδη λαμβάνονται. Ασφαλές για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον. Μη τοξικό, υποαλλεργικό, χωρίς paraben, χωρίς χημικά πρόσθετα.
 • Με την χρήση τεχνολογίας διπλού γαλακτώματος, βιταμίνης Ε και πανθενόλης τα αρώματα με φυσικά εκχυλίσματα δίνουν υπέροχο άρωμα, διάρκεια και ένταση μετά το λούσιμο αφήνοντας το άρωμα να δράσει για μέρες πάνω στο τρίχωμα και το δέρμα. Άρωμα πούδρας και έλαιο Jojoba.
 • Άρωμα από αιθέρια έλαια σιτρονέλλας, βασιλικού, λεβάντας, ευκαλύπτου και δεντρολίβανου με εντομοαπωθητική δράση. Σε συνδυασμό με μια ολοκληρωμένη προληπτική θεραπεία από κτηνίατρο, μειώνει δραστικά την πιθανότητα προσβολής από έντομα που μεταφέρουν θανατηφόρα παράσιτα και ασθένειες.
 • Με την χρήση τεχνολογίας διπλού γαλακτώματος, βιταμίνης Ε και πανθενόλης τα αρώματα με φυσικά εκχυλίσματα δίνουν υπέροχο άρωμα, διάρκεια και ένταση μετά το λούσιμο αφήνοντας το άρωμα να δράσει για μέρες πάνω στο τρίχωμα και το δέρμα. Άρωμα μπισκότου και αιθέριο έλαιο λεβάντας.
 • Με την χρήση τεχνολογίας διπλού γαλακτώματος, βιταμίνης Ε και πανθενόλης τα αρώματα με φυσικά εκχυλίσματα δίνουν υπέροχο άρωμα, διάρκεια και ένταση μετά το λούσιμο αφήνοντας το άρωμα να δράσει για μέρες πάνω στο τρίχωμα και το δέρμα. Αρώματα λουλουδιών και αιθέριο έλαιο.
 • Με την χρήση τεχνολογίας διπλού γαλακτώματος, βιταμίνης Ε και πανθενόλης τα αρώματα με φυσικά εκχυλίσματα δίνουν υπέροχο άρωμα, διάρκεια και ένταση μετά το λούσιμο αφήνοντας το άρωμα να δράσει για μέρες πάνω στο τρίχωμα και το δέρμα. Άρωμα τσιχλόφουσκας και έλαιο καλεντούλας που έχει αποδεδειγμένη επουλωτική δράση σε ερεθισμένα δέρματα από πληγές, εκζέματα και τσιμπήματα εντόμων.
 • Με την χρήση τεχνολογίας διπλού γαλακτώματος, βιταμίνης Ε και πανθενόλης τα αρώματα με φυσικά εκχυλίσματα δίνουν υπέροχο άρωμα, διάρκεια και ένταση μετά το λούσιμο αφήνοντας το άρωμα να δράσει για μέρες πάνω στο τρίχωμα και το δέρμα. Αρώματα νυκτερινών λουλουδιών και αιθέριο έλαιο Ylang Ylang.
 • Με την χρήση τεχνολογίας διπλού γαλακτώματος, βιταμίνης Ε και πανθενόλης τα αρώματα με φυσικά εκχυλίσματα δίνουν υπέροχο άρωμα, διάρκεια και ένταση μετά το λούσιμο αφήνοντας το άρωμα να δράσει για μέρες πάνω στο τρίχωμα και το δέρμα. Με άρωμα ορχιδέας και αιθέριο έλαιο αγιόκλιμα, γνωστό για τις καταπραυντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του.
 • Σαμπουάν & Conditioner με Αντιστατικούς Παράγοντες, Υποαλλεργικό – Για Ευαίσθητα Δέρματα Καινοτόμος Σύνθεση με:
  • 80% Ενεργή Αλόη
  • Πολύ Ήπιο Καθαριστικό Σύστημα
  • Βαθιά Ενυδάτωση του Τριχώματος και του Δέρματος με Ελαιόλαδο, Έλαιο Τζοτζόμπα, Πανθενόλη & Βιταμίνη Ε
  • Εύκολη Απομάκρυνση Νεκρού Τριχώματος & Αφαίρεση Κόμπων Σε Διπλά & Απαιτητικά Τριχώματα
 • Αποτελεί ένα καθαριστικό προϊόν με 40% ενεργή γέλη αλόης και ελαιόλαδο. Εξειδικευμένο για μαύρα και λευκά τριχώματα. Το συγκεκριμένο σαμπουάν περιέχει υδροδιαλυτές σιλικόνες που προσροφώνται πάνω στην επιφάνεια της τρίχας και αλλάζουν τον βαθμό σκέδασης του φωτός. Οι συγκεκριμένες σιλικόνες αφήνουν μια πολύ απαλή και μη λιπαρή αίσθηση πάνω στην τρίχα και παράλληλα δημιουργούν ένα προστατευτικό μικροφίλμ διατηρώντας με αυτό τον τρόπο την λάμψη του τριχώματος για μέρες. Το μικροφίλμ αυτό προσδίδει ένα πραγματικά εντονότερο λευκό και μαύρο χρώμα χωρίς να διαβρώνει ή να καταστρέφει την τρίχα. Το Black and White περιέχει ένα επιπλέον TiO2 (διοξείδιο του Τιτανίου) που ενισχύει την ανάκλαση των σιλικόνων. Αρώματα Σανδαλόξυλου και Παπαρούνας και αιθέριο έλαιο βασιλικού για εντονότερη στιλβωτική δράση.
 • To Σαμπουάν Derma Equilibrium περιέχει 80% ενεργή Αλόη, Κολλοειδή και Ενεργό Άργυλο και  πολύ ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που το καθιστούν ιδανικό για ατοπικά και πολύ ευαίσθητα δέρματα καθώς και σε περιπτώσεις  άμεσου περιορισμού των έντονων και δυσάρεστων οσμών  που οφείλονται σε βακτήρια ή σε υπερβολική παραγωγή σμήγματος. Δεν περιέχει αρώματα και είναι σχεδιασμένο για πολύ συχνή χρήση ακόμα και καθημερινά εάν αυτό κριθεί αναγκαίο.
 • Aποτελεί ένα καθαριστικό προϊόν εκχύλισμα Δεντρολίβανου που βοηθά στη λάμψη, στην πλαστικότητα και στη λίπανση της τρίχας. Κατάλληλο για διπλά και απλά τριχώματα. Άρωμα Ανοιξιάτικων Λουλουδιών.
 • Αποτελεί ένα καθαριστικό προϊόν με εκχύλισμα Καλεντούλας που αποκαθιστά την υγεία του τριχώματος και προάγει την ταχεία επούλωση από τσιμπήματα εντόμων και εκδορές. Κατάλληλο για διπλά και απλά τριχώματα. Άρωμα φρούτων.
 • Το σαμπουάν Green Clay  αποτελεί το ποιοτικότερο καθαριστικό προϊόν της εταιρείας Top Dog, κατάλληλο για διαγωνισμούς,  με υψηλή συγκέντρωση ενεργής βιολογικής αλόης (80%), βεντονίτη και πράσινης αργίλου η οποία έχει βαθιά καθαριστική δράση.
 • Αποτελεί ένα καθαριστικό προϊόν με 40% ενεργή γέλη αλόης και ελαιόλαδο. Το ενεργό συστατικό του σαμπουάν είναι η υδρολυμένη κερατίνη η οποία περιέχει μεγάλα ποσοστά κυστεΐνης – ένα αμινοξύ που αναδομεί την κατεστραμμένη τρίχα και μειώνει την τριχόπτωση. Κατάλληλο για σκληρά τριχώματα τύπου Terrier καθώς και σε περιπτώσεις που είναι επιθυμητή η μείωση της τριχόπτωσης ή και ακόμα μετά το stripping σαν επουλωτικό σαμπουάν. Περιέχει αιθέριο έλαιο Αγιοκλήματος (Honeysuckle essential oil extract) που ενδυναμώνει τα ταλαιπωρημένα τριχώματα. Άρωμα Ορχιδέας.
 • Αποτελεί ένα καθαριστικό προϊόν με Ylang Ylang που καταπραΰνει τα ενεργητικά σκυλιά και τα ηρεμεί από το άγχος και την υπερδιέγερση. Κατάλληλο για διπλά και απλά τριχώματα. Άρωμα Νυχτολούλουδου.
0