ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ

/ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ
  • Λιχουδιές επιβράβευσης για σκύλους με super foods και άλλα γευστικά και θρεπτικά συστατικά, που θα βάλουν σε πειρασμό ακόμα κι εσένα! *Διατήρησε τη συσκευασία κλειστή και θα κρατήσουν τη φρεσκάδα τους για ένα μήνα!
  • Λιχουδιές επιβράβευσης για σκύλους με Bότανα. Περιλαμβάνουν βότανα που σύμφωνα με μελέτες βοηθούν στην καταπολέμηση της νευρικότητας και του stress. Ταυτόχρονα, με την προσθήκη της μέντας, δίνουν επιπλέον άρωμα και χαρίζουν μια φρέσκια αναπνοή στον αγαπημένο σας φίλο. *Διατήρησε τη συσκευασία κλειστή και θα κρατήσουν τη φρεσκάδα τους για ένα μήνα!

  • Λιχουδιές επιβράβευσης για σκύλους με καρύδα και άλλα γευστικά και θρεπτικά συστατικά, που θα βάλουν σε πειρασμό ακόμα κι εσένα! *Διατήρησε τη συσκευασία κλειστή και θα κρατήσουν τη φρεσκάδα τους για ένα μήνα!
  • Λιχουδιές επιβράβευσης για σκύλους με λαχανικά και άλλα γευστικά και θρεπτικά συστατικά, που θα βάλουν σε πειρασμό ακόμα κι εσένα! *Διατήρησε τη συσκευασία κλειστή και θα κρατήσουν τη φρεσκάδα τους για 20 ημέρες!

  • Λιχουδιές επιβράβευσης για σκύλους με μήλο και άλλα γευστικά και θρεπτικά συστατικά, που θα βάλουν σε πειρασμό ακόμα κι εσένα! *Διατήρησε τη συσκευασία κλειστή και θα κρατήσουν τη φρεσκάδα τους για ένα μήνα!
  • Λιχουδιές επιβράβευσης για σκύλους με μπανάνα και άλλα γευστικά και θρεπτικά συστατικά, που θα βάλουν σε πειρασμό ακόμα κι εσένα! *Διατήρησε τη συσκευασία κλειστή και θα κρατήσουν τη φρεσκάδα τους για ένα μήνα!
  • Λιχουδιές επιβράβευσης για σκύλους με φυστικοβούτυρο και άλλα γευστικά και θρεπτικά συστατικά, που θα βάλουν σε πειρασμό ακόμα κι εσένα! *Διατήρησε τη συσκευασία κλειστή και θα κρατήσουν τη φρεσκάδα τους για ένα μήνα!
  • Μεσογειακές λιχουδιές επιβράβευσης για σκύλους, που θα βάλουν σε πειρασμό ακόμα κι εσένα καθώς θυμίζουν Ελλάδα. Ντομάτα, πιπεριά και ρίγανη θα ξετρελάνουν τον αγαπημένο σας φίλο και θα του δώσουν, επιπρόσθετα τις καθημερινής του διατροφής, θρεπτικά στοιχεία *Διατήρησε τη συσκευασία κλειστή και θα κρατήσουν τη φρεσκάδα τους για ένα μήνα!

0