ΦΡΕΣΚΟΨΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ

/ΦΡΕΣΚΟΨΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ
 • Οι μπάρες του Dog Bakery, προσφέρουν το απόλυτο φρεσκοψημένο συμπλήρωμα στη διατροφή του αγαπημένου σας φίλου καθώς προσθέτουν επιπλέον διατροφικά στοιχεία, είτε αυξάνοντας την πρόσληψη αυτών, συνδυαστικά με την τροφή, είτε συμπληρωματικά της τροφής χωρίς να την υποκαθιστούν.
 • Οι μπάρες του Dog Bakery, προσφέρουν το απόλυτο φρεσκοψημένο συμπλήρωμα στη διατροφή του αγαπημένου σας φίλου καθώς προσθέτουν επιπλέον διατροφικά στοιχεία, είτε αυξάνοντας την πρόσληψη αυτών, συνδυαστικά με την τροφή, είτε συμπληρωματικά της τροφής χωρίς να την υποκαθιστούν.
 • Οι μπουκιές κολοκύθας αποτελούν μια φρέσκια λαχταριστή λιχουδιά, που θα ξετρελάνει τον αγαπημένο σας φίλο προσφέροντας του μια έκρηξη γεύσης αλλά και θρεπτικών συστατικών όπως βιταμίνες A,C,B, ασβέστιο, σίδηρο, λουτεϊνη και πολλά άλλα. Δεν υποκαθιστά την τροφή του και προσφέρεται ως μια εναλλακτική λιχουδιά.

  Συστατικά : Κολοκύθα, μυλόξυδο & βασιλικός 

  Βάρος : Περίπου 80γρ

 • Φρεσκοψημένη τροφή για κουτάβια, με το κοτόπουλο ως βασική πηγή πρωτεΐνης, περισσότερο ασβέστιο και δεκατρία ακόμα συστατικά, όλα σε απόλυτη ισορροπία, για σκυλιά όλο υγεία! Πωλέιται σε συσκευασία κενού αέρος (vacuum), κομμένη σε κροκέτες περίπου των 20gr. *Η φρεσκοψημένη τροφή για κουτάβια μπορεί να συντηρηθεί έως δέκα ημέρες στο ψυγείο κλειστή, καθώς είναι τοποθετημένη σε σακούλα κενού αέρος, και δύο μήνες στην κατάψυξη, όπως ακριβώς και το φαγητό που προορίζεται για κατανάλωση από ανθρώπους. Εφόσον ανοιχτεί η συσκευασία, το φαγητό διατηρείται έως τρεις ημέρες στο ψυγείο. Η φρεσκοψημένη τροφή για κουτάβια πρέπει να καταναλωθεί σε θερμοκρασία δωματίου χωρίς να ψηθεί εκ νέου.  
 • Φρεσκοψημένη τροφή σκύλου, με το αρνί ως βασική πηγή πρωτεΐνης και δώδεκα ακόμα συστατικά, όλα σε απόλυτη ισορροπία, για σκυλιά όλο υγεία! Πωλείται σε συσκευασία κενού αέρος (vacuum), κομμένη σε κροκέτες περίπου των 20gr. *Η φρεσκοψημένη τροφή σκύλου μπορεί να συντηρηθεί έως δέκα ημέρες στο ψυγείο κλειστή, καθώς είναι τοποθετημένη σε σακούλα κενού αέρος, και δύο μήνες στην κατάψυξη, όπως ακριβώς και το φαγητό που προορίζεται για κατανάλωση από ανθρώπους. Εφόσον ανοιχτεί η συσκευασία, το φαγητό διατηρείται έως τρεις ημέρες στο ψυγείο. Η φρεσκοψημένη τροφή σκύλου πρέπει να καταναλωθεί σε θερμοκρασία δωματίου χωρίς να ψηθεί εκ νέου.
 • Φρεσκοψημένη τροφή σκύλου, με τη γαλοπούλα ως βασική πηγή πρωτεΐνης και δώδεκα ακόμα συστατικά, όλα σε απόλυτη ισορροπία, για σκυλιά όλο υγεία! Πωλέιται σε συσκευασία κενού αέρος (vacuum), κομμένη σε κροκέτες περίπου των 20gr. *Η φρεσκοψημένη τροφή σκύλου μπορεί να συντηρηθεί έως δέκα ημέρες στο ψυγείο κλειστή, καθώς είναι τοποθετημένη σε σακούλα κενού αέρος, και δύο μήνες στην κατάψυξη, όπως ακριβώς και το φαγητό που προορίζεται για κατανάλωση από ανθρώπους. Εφόσον ανοιχτεί η συσκευασία, το φαγητό διατηρείται έως τρεις ημέρες στο ψυγείο. Η φρεσκοψημένη τροφή σκύλου πρέπει να καταναλωθεί σε θερμοκρασία δωματίου χωρίς να ψηθεί εκ νέου.  
 • Φρεσκοψημένη τροφή σκύλου, με το κοτόπουλο ως βασική πηγή πρωτεΐνης και δώδεκα ακόμα συστατικά, όλα σε απόλυτη ισορροπία, για σκυλιά όλο υγεία! Πωλείται σε συσκευασία κενού αέρος (vacuum), κομμένη σε κροκέτες περίπου των 20gr. *Η φρεσκοψημένη τροφή σκύλου μπορεί να συντηρηθεί έως δέκα ημέρες στο ψυγείο κλειστή, καθώς είναι τοποθετημένη σε σακούλα κενού αέρος, και δύο μήνες στην κατάψυξη, όπως ακριβώς και το φαγητό που προορίζεται για κατανάλωση από ανθρώπους. Εφόσον ανοιχτεί η συσκευασία, το φαγητό διατηρείται έως τρεις ημέρες στο ψυγείο. Η φρεσκοψημένη τροφή σκύλου πρέπει να καταναλωθεί σε θερμοκρασία δωματίου χωρίς να ψηθεί εκ νέου.  
 • Φρεσκοψημένη τροφή σκύλου, με το μοσχάρι ως βασική πηγή πρωτεΐνης και δώδεκα ακόμα συστατικά, όλα σε απόλυτη ισορροπία, για σκυλιά όλο υγεία! Πωλείται σε συσκευασία κενού αέρος (vacuum), κομμένη σε κροκέτες περίπου των 20gr. *Η φρεσκοψημένη τροφή σκύλου μπορεί να συντηρηθεί έως δέκα ημέρες στο ψυγείο κλειστή, καθώς είναι τοποθετημένη σε σακούλα κενού αέρος, και δύο μήνες στην κατάψυξη, όπως ακριβώς και το φαγητό που προορίζεται για κατανάλωση από ανθρώπους. Εφόσον ανοιχτεί η συσκευασία, το φαγητό διατηρείται έως τρεις ημέρες στο ψυγείο. Η φρεσκοψημένη τροφή σκύλου πρέπει να καταναλωθεί σε θερμοκρασία δωματίου χωρίς να ψηθεί εκ νέου.  
0