ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗ ΤΡΟΦΗ ΣΚΥΛΟΥ

ΦΡΕΣΚΟΨΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ

ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ

ΕΙΔΙΚΗ ΦΡΕΣΚΟΨΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να ξέρεις ότι προσφέρεις το καλύτερο που μπορείς σε αυτούς που αγαπάς. Με αυτόν τον γνώμονα δημιουργήσαμε μαγειρευτή τροφή σκύλου, τη φρεσκοψημένη μας τροφή, που είναι πλήρης και ισορροπημένη και μεγαλώνει… γερά σκυλιά!

Η ιδανική συνταγή ήρθε κατόπιν μελέτης, επαφών με ειδικούς και έρευνας για την εξασφάλιση των ποιοτικότερων υλικών, από επώνυμους Έλληνες προμηθευτές που έχουμε γνωρίσει εμείς οι ίδιοι από κοντά! Μιας και κάθε σκυλί έχει τις δικές του ανάγκες και ευαισθησίες έχουμε παρασκευάσει ειδική τροφή για κουτάβια που περιέχει περισσότερη πρωτεΐνη και ασβέστιο, ενώ η τροφή σκύλου για ενήλικες έχει τέσσερις παραλλαγές, μοσχάρι, κοτόπουλο, γαλοπούλα και αρνί, για να επιλέξεις αυτό που του ταιριάζει καλύτερα διατροφικά, μιας και πολλοί σκύλοι εμφανίζουν δυσανεξία σε συγκεκριμένα είδη ζωικής πρωτεΐνης, αλλά και γευστικά!

Η φρεσκοψημένη τροφή σκύλου αργοψήνεται ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία πάνω από 65 βαθμούς Κελσίου, καθώς έτσι σκοτώνονται τα μικρόβια αλλά διατηρούνται οι βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά της. Η φρέσκια μας τροφή σε μορφή κροκέτας συσκευάζεται σε σακούλα κενού αέρος και μπορεί να συντηρηθεί έως δέκα ημέρες κλειστή στο ψυγείο και δύο μήνες στην κατάψυξη. Εφόσον ανοιχτεί, διατηρείται έως τρεις ημέρες εντός ψυγείου.

Η τροφή που δημιουργήσαμε είναι πλήρης και ισορροπημένη, έτσι ώστε τα σκυλιά να παίρνουν όλα τα συστατικά που έχουν ανάγκη για να μεγαλώνουν σωστά, όλο υγεία. Ακόμα, όμως, κι αν δεν έχεις τη δυνατότητα να παρέχεις στο σκύλο σου τη συγκεκριμένη τροφή καθημερινά, εμείς προτείνουμε να τη βάλεις στο διατροφολόγιό του σκύλου σου έστω μια φορά την εβδομάδα, έτσι ώστε να του παρέχεις σταθερά τις βιταμίνες που έχει ανάγκη για τη σωστή ανάπτυξή του.

Έχοντας και οι ίδιοι σκύλο, αλλά και μέσα από την επαφή μας με ειδικούς, αναγνωρίσαμε την ανάγκη να παρέχουμε τη δυνατότητα για διαφοροποίηση των υπαρχουσών συνταγών, ανάλογα με τις ανάγκες ή την ευαισθησία που έχει κάθε σκύλος. Έτσι, λοιπόν, δημιουργήσαμε την ειδική φρεσκοψημένη τροφή σκύλου που, κατόπιν συνεννόησης με τον κτηνίατρο που εμπιστεύεσαι, μπορείς να μας υποδείξεις να αφαιρέσουμε κάποιο συστατικό ή να συμπεριλάβουμε περισσότερο από κάποιο άλλο, έτσι η τροφή να ταιριάζει επακριβώς στις ανάγκες του σκύλου σου.

Έχουμε φροντίσει σε κάθε συνταγή φρεσκοψημένης τροφής να αναγράφουμε τα συστατικά που περιλαμβάνονται αλλά και τα οφέλη τους, έτσι ώστε να καταλάβεις επακριβώς τι είναι αυτό που στην ουσία παρέχεις στον σκύλο σου.

Να θυμάσαι πως η τροφή σκύλου είναι κάτι απόλυτα ουσιαστικό, για να μεγαλώσεις έναν υγιή σκύλο που μακροπρόθεσμα έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσει προβλήματα υγείας, τα οποία σχετίζονται με τις διατροφικές του συνήθειες.

Διάλεξε τη φρεσκοψημένη τροφή που ταιριάζει στον σκύλο σου και δες τον να μεγαλώνει γερός και δυνατός!