Λιχουδιές για Σκύλους με Βότανα

//Λιχουδιές για Σκύλους με Βότανα

Λιχουδιές για Σκύλους με Βότανα

3.90

Σύντομη περιγραφήΔιατροφικά στοιχεία

Λιχουδιές* επιβράβευσης για σκύλους με Bότανα. Περιλαμβάνουν βότανα που σύμφωνα με μελέτες βοηθούν στην καταπολέμηση της νευρικότητας και του stress. Ταυτόχρονα, με την προσθήκη της μέντας, δίνουν επιπλέον άρωμα και χαρίζουν μια φρέσκια αναπνοή στον αγαπημένο σας φίλο. *Διατήρησε τη συσκευασία κλειστή και θα κρατήσουν τη φρεσκάδα τους για ένα μήνα!

*Σε όλες τις λιχουδιές μας έχουν πραγματοποιηθεί μικροβιολογικές και χημικές αναλύσεις. Επιλέξτε το tab «Διατροφική Αξία» για την πλήρη ανάλυση των θρεπτικών συστατικών. Όλοι οι προμηθευτές μας, διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφαλείας τροφίμων ISO (9001/22000) που πιστοποιούν ότι τα προϊόντα μας αποτελούνται από υλικά κατάλληλα για κατανάλωση από ανθρώπους.

Θρεπτικά συστατικά / Nutrition facts (100γρ/gr)

  • Ενέργεια / Energy (kcal): 422
  • Πρωτεΐνες / Crude Protein: 12,5%
  • Λιπαρά / Crude Fat: 11,2%
  • Φυτικές Ίνες / Crude Fiber: 5,8%
  • Υγρασία / Moisture: 2,3%

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:

Περιγραφή

Αλεύρι ολικής άλεσης & Αλεύρι βρώμης: Άλευρα πλούσια σε φυτικές ίνες και υδατάνθρακες, καθώς επίσης και σε φυτικές πρωτεΐνες.

Χαμομήλι & Βαλεριάνα: Περιλαμβάνουν στοιχεία που χαλαρώνουν τους μαλακούς μύες και συνδράμουν στη μείωση του stress και της νευρικότητας.

Μέντα: Προσφέρει φρέσκια αναπνοή με τον πιο φυσικό τρόπο.

Ηλιέλαιο: Τροφή για το δέρμα και την τρίχα, περιέχει βιταμίνη Ε και ω-6 λιπαρά οξέα.

Όλες οι τροφές μας παρασκευάζονται στο φούρνο μας, ο οποίος έχει έγκριση απο το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με αριθμό αδείας HACCP 384Y3EL25PE, πιστοποιώντας τις αρχές υγιεινής κατα την παραγωγική διαδικασία για την ασφάλεια των τροφίμων.

0