Λιχουδιές για Σκύλους με Καρύδα

//Λιχουδιές για Σκύλους με Καρύδα

Λιχουδιές για Σκύλους με Καρύδα

4.30

Σύντομη περιγραφήΔιατροφικά στοιχεία

Λιχουδιές επιβράβευσης για σκύλους με καρύδα και άλλα γευστικά και θρεπτικά συστατικά, που θα βάλουν σε πειρασμό ακόμα κι εσένα. Διατήρησε τη συσκευασία κλειστή και θα κρατήσουν τη φρεσκάδα τους για ένα μήνα!

*Σε όλες τις λιχουδιές μας έχουν πραγματοποιηθεί μικροβιολογικές και χημικές αναλύσεις. Επιλέξτε το tab «Διατροφική Αξία» για την πλήρη ανάλυση των θρεπτικών συστατικών. Όλοι οι προμηθευτές μας, διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφαλείας τροφίμων ISO (9001/22000) που πιστοποιούν ότι τα προϊόντα μας αποτελούνται από υλικά κατάλληλα για κατανάλωση από ανθρώπους.

Θρεπτικά συστατικά / Nutrition facts (100γρ/gr)

  • Ενέργεια / Energy (kcal): 415
  • Πρωτεΐνες / Crude Protein: 13,9%
  • Λιπαρά / Crude Fat: 9,9%
  • Φυτικές Ίνες / Crude Fiber: 5,7%
  • Υγρασία / Moisture: 2,9%

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:

Περιγραφή

Αλεύρι ολικής άλεσης: Πλούσιο σε φυτικές ίνες και υδατάνθρακες, καθώς επίσης και σε φυτικές πρωτεΐνες.

Αλεύρι καρύδας: Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, ενώ δεν έχει γλουτένη.

Μαϊντανός: Πρόκειται για μια τροφή που περιέχει, βιταμίνη C, β-καροτίνη, αντιοξειδωτικά στοιχεία και χαρίζει στο ζώο ευχάριστη και δροσερή αναπνοή.

Λάδι καρύδας: Χαρίζει υγιές τρίχωμα και δέρμα, ενώ βοηθά στην αντιμετώπιση της κακοσμίας στην αναπνοή του σκύλου.

Ηλιέλαιο: Τροφή για το δέρμα και την τρίχα, περιέχει βιταμίνη Ε και ω-6 λιπαρά οξέα.

Όλες οι τροφές μας παρασκευάζονται στο φούρνο μας, ο οποίος έχει έγκριση απο το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με αριθμό αδείας HACCP 384Y3EL25PE, πιστοποιώντας τις αρχές υγιεινής κατα την παραγωγική διαδικασία για την ασφάλεια των τροφίμων.

0