Λιχουδιές για Σκύλους με Μήλο

//Λιχουδιές για Σκύλους με Μήλο

Λιχουδιές για Σκύλους με Μήλο

4.30

Σύντομη περιγραφήΔιατροφικά στοιχεία

Λιχουδιές* επιβράβευσης για σκύλους με μήλο και άλλα γευστικά και θρεπτικά συστατικά, που θα βάλουν σε πειρασμό ακόμα κι εσένα! Διατήρησε τη συσκευασία κλειστή και θα κρατήσουν τη φρεσκάδα τους για ένα μήνα!

*Σε όλες τις λιχουδιές μας έχουν πραγματοποιηθεί μικροβιολογικές και χημικές αναλύσεις. Επιλέξτε το tab «Διατροφική Αξία» για την πλήρη ανάλυση των θρεπτικών συστατικών. Όλοι οι προμηθευτές μας, διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφαλείας τροφίμων ISO (9001/22000) που πιστοποιούν ότι τα προϊόντα μας αποτελούνται από υλικά κατάλληλα για κατανάλωση από ανθρώπους.

Θρεπτικά συστατικά / Nutrition facts (100γρ/gr)

  • Ενέργεια / Energy (kcal): 426
  • Πρωτεΐνες / Crude Protein: 12,7%
  • Λιπαρά / Crude Fat: 11,8%
  • Φυτικές Ίνες / Crude Fiber: 5,9%
  • Υγρασία / Moisture: 2,7%

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:

Περιγραφή

Συστατικά & Οφέλη

Μήλο: Τροφή πλούσια σε φυτικές ίνες, με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Ενδείκνυται για την καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας, ενώ περιέχει βιοτίνη, για υγιές δέρμα και τρίχωμα, βιταμίνη C και κάλιο.

Αλεύρι ολικής άλεσης & Αλεύρι βρώμης: Άλευρα πλούσια σε φυτικές ίνες και υδατάνθρακες, καθώς επίσης και σε φυτικές πρωτεΐνες.

Μέλι: Μια τροφή που βοηθά στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των αλλεργιών.

Κανέλα κευλάνης: Έχει αντιθρομβωτική, αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση, ενώ συμβάλλει στην οδοντική υγεία του σκύλου καθώς και στην υγεία του πεπτικού συστήματος.

Ηλιέλαιο: Τροφή για το δέρμα και την τρίχα, περιέχει βιταμίνη Ε και ω-6 λιπαρά οξέα.

Όλες οι τροφές μας παρασκευάζονται στο φούρνο μας, ο οποίος έχει έγκριση απο το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με αριθμό αδείας HACCP 384Y3EL25PE, πιστοποιώντας τις αρχές υγιεινής κατα την παραγωγική διαδικασία για την ασφάλεια των τροφίμων.

0