Λιχουδιές για Σκύλους με Μπανάνα

//Λιχουδιές για Σκύλους με Μπανάνα

Λιχουδιές για Σκύλους με Μπανάνα

4.30

Σύντομη περιγραφήΔιατροφικά στοιχεία

Λιχουδιές* επιβράβευσης για σκύλους με μπανάνα και άλλα γευστικά και θρεπτικά συστατικά, που θα βάλουν σε πειρασμό ακόμα κι εσένα! Διατήρησε τη συσκευασία κλειστή και θα κρατήσουν τη φρεσκάδα τους για ένα μήνα!

*Σε όλες τις λιχουδιές μας έχουν πραγματοποιηθεί μικροβιολογικές και χημικές αναλύσεις. Επιλέξτε το tab «Διατροφική Αξία» για την πλήρη ανάλυση των θρεπτικών συστατικών. Όλοι οι προμηθευτές μας, διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφαλείας τροφίμων ISO (9001/22000) που πιστοποιούν ότι τα προϊόντα μας αποτελούνται από υλικά κατάλληλα για κατανάλωση από ανθρώπους.

Θρεπτικά συστατικά / Nutrition facts (100γρ/gr)

  • Ενέργεια / Energy (kcal): 428
  • Πρωτεΐνες / Crude Protein: 12,9%
  • Λιπαρά / Crude Fat: 12,0%
  • Φυτικές Ίνες / Crude Fiber: 5,7%
  • Υγρασία / Moisture: 2,4%

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:

Περιγραφή

Συστατικά & Οφέλη

Μπανάνα: Αποτελεί εξαιρετική πηγή καλίου, μαγγάνιο, βιταμίνη Β6 & C.

Αλεύρι ολικής άλεσης & Αλεύρι βρώμης: Άλευρα πλούσια σε φυτικές ίνες και υδατάνθρακες, καθώς επίσης και σε φυτικές πρωτεΐνες.

Μέλι: Μια τροφή που βοηθά στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των αλλεργιών.

Κανέλα κευλάνης: Έχει αντιθρομβωτική, αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση, ενώ συμβάλλει στην οδοντική υγεία του σκύλου καθώς και στην υγεία του πεπτικού συστήματος.

Ηλιέλαιο: Τροφή για το δέρμα και την τρίχα, περιέχει βιταμίνη Ε και ω-6 λιπαρά οξέα.

Όλες οι τροφές μας παρασκευάζονται στο φούρνο μας, ο οποίος έχει έγκριση απο το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με αριθμό αδείας HACCP 384Y3EL25PE, πιστοποιώντας τις αρχές υγιεινής κατα την παραγωγική διαδικασία για την ασφάλεια των τροφίμων.

0